Butikken
-Stænger
-Hjul
-Endegrej
-Grejopbevaring
-Liner
-Tilbehør
-Beklædning
-Båd / flydering
-Bøger, video og DVD
-Tilbud og restvarer

Søg efter varer

Søgeord

Nyhedsbrev
Ønsker du at modtage vores tilbuds- og nyhedsbrev, så indtast din E-mail.

E-mail

Firmaprofil

InterGrej.dk er et firma opstartet i 2002 af Michael Kvistholm.

I dag består InterGrej.dk af Merete Raith og Michael Kvistholm.

InterGrej.dk sælger grej til lystfiskere og sælger kun via internettet. InterGrej.dk forhandler et bredt udvalg af kendte mærkevarer.

Alle varer kommer fra markedsførende leverandører.

Vores motto er at kunne levere kvalitetsvarer nemt og sikkert til en fornuftig pris.

Vi har begge stor erfaring med forskellige former for lystfiskeri og har i de senere år brugt mange timer på småbådsfiskeri. Vi ved hvad det vil sige, at grejet skal være tip top, hvad enten man fighter laks ved Bornholm eller i de svenske farvande, nyder foråret på kysten med smækre kystørreder eller er til fiskeri i søer og åer.

Vi ønsker at være i dialog med vores kunder – vi øser gerne af vores erfaringer, men sætter sandelig også pris på at få gode råd fra andre. Så har du ideer til butikken her eller nogle gode lystfiskerfiduser, som du vil dele med andre så skriv til os enten via e-mailadressen info@intergrej.dk eller via vores "Kontakt os" side.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i internet butikken – her kan du ”ose” uden at købe. Frister grejet dig, kan vi garantere dig god og sikker levering, samt grej i høj kvalitet.Copyright 2005 - InterGrej.dk - Alle priser er inkl. 25% moms.