Butikken
-Stænger
-Hjul
-Endegrej
-Grejopbevaring
-Liner
-Tilbehør
-Beklædning
-Båd / flydering
-Bøger, video og DVD
-Tilbud og restvarer

Søg efter varer

Søgeord

Nyhedsbrev
Ønsker du at modtage vores tilbuds- og nyhedsbrev, så indtast din E-mail.

E-mail

Betaling

Der findes flere måder, du kan betale for dine varer på.

Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, Visa Electron, JCB
Vi anbefaler betalingen sker med kreditkort. Det er nemt, sikkert og hurtigt.

Alle dine kortoplysninger er krypteret, d.v.s. at oplysningerne er kodet på en sådan måde at det ikke er muligt for andre at stjæle eller aflure når du indtaster dine kortoplysninger og sender dem til PBS som kontrollere kortet.

Beløbet du har købt for bliver så "reserveret", og vi (InterGrej.dk) kan så gå ind via vores administrationssystem og hæve beløbet, i det øjeblik vi afsender varene. Vi må nemlig i følge loven ikke hæve pengene før afsendelsen af varene.

Vi regulerer automatisk det beløb, der trækkes på din konto, hvis der mangler varer iht. din bestilling.


Ønsker du at læse mere om betaling på internettet med betalingskort kan vi anbefale forbrugerombudsmandens hjemmeside om nethandel. Adressen er www.net-tjek.dk.


Forudbetaling
Beløbet kan enten sendes på en "crosset" check eller overføres via netbank, som de fleste i dag har. Husk altid at anfører ordrenummeret, da vi ellers kan have svært ved at lokalisere din indbetaling.

Bank- og Girooplysninger:

Danske Bank
Reg.nr. 0227
Kontonr. 10012945


Ovenstående forsendelsesomkostninger er kun gældende ved salg indenfor Danmarks grænser ekskl. Færøerne og Grønland. Ved salg til Færøerne, Grønland og andre lande benyttes Post Danmarks gældende takster. Alm. Fragtpriser gælder også ved salg af varer der overstiger 150 cm i længdenCopyright 2005 - InterGrej.dk - Alle priser er inkl. 25% moms.